Csapatunk

Orvosaink

Dr. Schuster Norbert

Szerkesztés alatt...

Dr. Miklós Gábor

Szerkesztés alatt...

Dr. Kubik Noémi

Szerkesztés alatt...

Dr. Gulyás Anita

2015-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, diplomámat summa cum laude minősítéssel szereztem. Tanulmányaim ideje alatt elnyertem a Szent István ösztöndíjat, valamint egy külföldi gyakorlat ösztöndíját, ennek köszönhetően az utrechti kisállatklinikán tölthettem két hónapot. 2020-ban állatorvos-menedzser szakállatorvosi képesítést szereztem.

Több éve részt veszek szakellátásban, illetve rendszeres látogatója es résztvevője vagyok erre a területre fókuszáló külföldi és hazai konferenciáknak, továbbképzéseknek. 

Fő érdeklődési köröm az ultrahang diagnosztika és a kisállat kardiológia.

Dr. Tóth Márton

Már egész fiatalon eldöntöttem, hogy állatorvos leszek, ez az álmom 2020. februárjában teljesült be, mikor állatorvos doktori diplomát szereztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen.

Az egyetemi évek alatt tagja voltam a Tudományos Diákkörnek, kutatásom során a kutyák gyomor- és bélrendszerét érintő, vírusos megbetegedéseket vizsgáltam. Tanulmányaim alatt több rendelőben és állatorvos mellett végeztem önkéntes munkát, és már ezen idő alatt is sok tapasztalattal lettem gazdagabb. Végzés után egy budapesti nagy forgalmú rendelőben kezdtem el dolgozni, ahol az ambuláns betegellátás mellett sok lehetőségem volt sebészettel is foglalkozni.

Fő érdeklődési területem a kisállatok sebészete, radiológia valamint az ortopédia.

Dr. Csatári Dóra

Szerkesztés alatt...

Asszisztenseink

Benes Dia

Inczédy Bettina

Kalocsai Éva

Baricz Tamás

Balogh Andrea